Wie ben ik.....

Mijn naam is Eveline en van kleins af aan ben ik al gek op alles wat met interieur te maken heb. als kind verplaatste ik geregeld mijn meubels in mijn kamer. Toen ik op mezelf ging wonen kon ik los gaan. Ik ben enorm fan van lichte naturel tinten en natuurlijke materialen en woondecoratie. Dat zie je ook terug in mijn webshop. Toen ik besloot om een eigen webshop te gaan beginnen wist ik gelijk welke stijl het moest worden en wat ik wilde verkopen. Alles wat ik verkoop sta ik zelf 100 % achter en brengt een heerlijk vakantie gevoel bij je thuis en in de tuin.

De artikelen komen hoofdzakelijk uit Bali en Marrakesh  en zijn handgemaakt. Zo is elk item uniek en kan in vorm en formaat van elkaar afwijken. Maar dat maakt het juist zo mooi! Ik ben ook te volgen op facebook en Instagram @thuisbyeveline

Dan zie je alle leuke items uit de webshop voorbij komen en krijg je ook een kijkje in mijn persoonlijke leven.

Heb je vragen of wil je advies. Of heb je onverhoopt een klacht? Voel je vrij om met mij contact op te nemen. Ik probeer zo spoedig mogelijk je vraag te beantwoorden. 

Ik verzend alles via DHL , zelf wil ik altijd snel mijn pakketje binnen hebben & ik begrijp dat je dat ook graag wilt.

Daarom verzend ik binnen 1 á 2 dagen zodat je het lekker snel in huis hebt, op afspraak is het ook af te halen bij mij in Bunschoten-Spakenburg.

Keurmerk webwinkel

Artikel uitverkocht? Stuur mij dan een berichtje via bovenstaande formulier met welk product (en) je nog graag zou willen bestellen.

Dan neem ik spoedig contact met je op!

                                                                                                      Bedrijfsgegevens:

 Thuis by Eveline 

 Veenestraat 50, 3751GJ  Bunschoten - Spakenburg ~ info@thuisbyeveline.nl 

 Telefoon: 06-519458280

~ KVK nummer 84349662 ~ BTW nummer NL003951551B97