Wie ben ik.....

Mijn naam is Eveline en van kleins af aan ben ik al gek op alles wat met interieur te maken heeft . Als kind verplaatste ik geregeld mijn meubels in mijn kamer. Toen ik op mezelf ging wonen kon ik los gaan. Ik ben enorm fan van lichte naturel tinten en natuurlijke materialen en woondecoratie. Dat zie je ook terug in mijn webshop, maar ook in mijn eigen huis. Toen ik besloot om een eigen webshop te gaan beginnen wist ik gelijk welke stijl het moest worden en wat ik wilde verkopen. Alles wat ik verkoop sta ik zelf 100 % achter en brengt een heerlijk vakantie gevoel bij je thuis en in de tuin.

De artikelen komen hoofdzakelijk uit Marrakesh  en zijn handgemaakt. Zo is elk item uniek en kan in vorm en formaat van elkaar afwijken. Maar dat maakt het juist zo mooi! Ik ben ook te volgen op facebook en Instagram @thuisbyeveline

Dan zie je alle leuke items uit de webshop voorbij komen en krijg je ook een kijkje in mijn persoonlijke leven.

Advies  

Heb je vragen of wil je advies m.b.t. product keuze en interieurstyling. Heb je onverhoopt een klacht? Voel je vrij om met mij contact op te nemen. Ik probeer zo spoedig mogelijk je vraag te beantwoorden. Dit kan ook via WhatsApp 0623293193 0f info@thuisbyeveline.

Ik verzend alles via DHL , zelf wil ik altijd snel mijn pakketje binnen hebben en ik begrijp dat je dat ook graag wilt.

Daarom verzend ik binnen 1 á 2 dagen zodat je het lekker snel in huis hebt, op afspraak is het ook af te halen bij mij in Bunschoten-Spakenburg.

Keurmerk webwinkel

Artikel uitverkocht? Stuur mij dan een berichtje via bovenstaande formulier of een Whatsapp bericht met welk product (en) je nog graag zou willen bestellen.

Dan neem ik spoedig contact met je op!

 

Advies nodig?

Voor advies of vragen is het altijd mogelijk om contact met mij op te nemen!

Ook kan ik grote aantallen leveren aan bijvoorbeeld Restaurants, Lunchrooms, etc
Stuur een e-mail naar info@thuisbyeveline.nl of stuur mij een vraag via WhatsApp of bellen op 0623293193

 

                                                                                                      Bedrijfsgegevens:

 Thuis by Eveline 

 Veenestraat 50, 3751GJ  Bunschoten - Spakenburg ~ info@thuisbyeveline.nl 

 Telefoon: 06-23293193

~ KVK nummer 84349662 ~ BTW nummer NL003951551B97