Informatie over bezorgen

Alle artikelen op onze website worden bezorgd door vervoersbedrijven. 
– De bezorgkosten binnen NL worden weergegeven bij je bestelling, dit betreft € 6,95.

– De bezorgkosten naar België , Frankrijk, Duitsland en Spanje  bedragen € 9,99.

–  Bestellingen boven de €75,- worden gratis verzonden.

–Kies het juiste land bij verzending, dan berekend het systeem de juiste verzendkosten.
De bezorgkosten kunnen wijzigen n.a.v. doorgevoerde wijzigingen vanuit het vervoersbedrijf.

– De verzendtijd voor de producten die op voorraad zijn, betreft 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk  van het vervoersbedrijf.
– De verzendtijd voor de producten die op nabestelling staan, worden geleverd in overleg.

Zodra de producten klaar staan voor verzending  ontvangt u van ons een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. 

Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen op afspraak in Bunschoten - Spakenburg.

Retourneren en ruilen

Ik hoop natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Als je dat om een of andere reden niet bent, dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van Je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,75 - 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de mij geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@thuisbyeveline.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een andere, stevige kartonnen doos. Vul het retourformulier in en leg deze in de verpakking. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.

Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor jouw rekening zijn. We raden je aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat ik niet verantwoordelijk kan zijn als het pakket kwijtraakt.

Mocht het product beschadigd,  gebruikt zijn  en/of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

RETOURFORMULIER

In de bijlage het retourformulier, vul eenvoudigweg het formulier in en sluit deze bij het in pakket. Als ik het artikel heb ontvangen en deze in perfecte staat verkeerd ontvang je het aankoopbedrag binnen enkele dagen op je rekening. Het is van belang dat je de onderstaande instructies opvolgt zodat wij je retourzending zo snel en goed mogelijk kunnen afhandelen.

1. Vul dit retourformulier in.
2. Plaats het artikel in de originele verzenddoos of een andere stevige kartonnen doos. Zorg dat je het retourformulier bijsluit. Sluit de doos en plak deze zorgvuldig dicht.
4. Je kunt het pakket met het retourformulier sturen aan:

• Thuis by Eveline

Veenestraat 50

3751 GJ Bunschoten Spakenburg

5. Houd er rekening mee dat de kosten en verantwoordelijkheid voor het retour zenden voor jouw rekening zijn. We raden je aan om retourzendingen te voorzien van een track & trace code, omdat ik niet verantwoordelijk kan zijn als het pakket kwijtraakt.
6. Als je retourzending is verwerkt ontvang je een bevestiging per e-mail. Het bedrag zal binnen enkele dagen terugbetaald worden op de rekening van je oorspronkelijke betalingsmethode. Houdt er rekening mee dat we het bedrag alleen kunnen terugbetalen op de rekening waar de oorspronkelijke betaling vandaan is gekomen.

7. Bewaar je verzendbewijs totdat ik de verwerking van je retourzending heb bevestigd.
8. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Heb je vragen of opmerkingen neem dan contact met mij op via het contact formulier onder klantenservice of via info@thuisbyeveline.nl

Retour Formulier 2 Converted By Abcdpdf
PDF – 37,0 KB 431 downloads